dijous, 11 de juny del 2020

DIVENDRES 11 DE JUNY. DARRERA SESSIÓ DE PSICO


Bon dia a tothom!  Avui és la darrer sessió de psico! I per això, us proposo muntar una gimcana a casa. No la farem per equips (excepte si sou molts a casa o us ho podem permetre), serà una variant i adaptació. Aquí teniu 3 propostes que podeu utilitzar per muntar la gimcana, també podeu combinar activitats i jocs de les 3 propostes. 
 
 ¡Hola a todos y todas! ¡Hoy es la última sesión de psico! Y por eso, os propongo montar una gincana a casa. No la haremos por equipos (excepto si sois muchos a casa y os lo podemos permitir), será una variante y adaptación. Aquí tenéis 3 propuestas que podéis utilizar para montar la gincana, también podéis combinar actividades y juegos de las 3 propuestas.PROPOSTA A
PROPUESTA A
Sabent que hi ha moltes famílies que no heu pogut fer totes les propostes que hem anat penjant durant els divendres, podeu muntar la gimcana amb totes les propostes. Per tant, us quedarien a casa les següents estacions:
Sabiendo que hay muchas familias que no habéis podido hacer todas las propuestas que hemos ido colgando durante los viernes, podéis montar la gincana con todas las propuestas. Por lo tanto, os quedarían en casa las siguientes estaciones:
  *Si cliqueu damunt el text us duu a la publicació. Així no heu de tornar enrere cercant per les entrades del blog.
 *Si clicáis en el texto os lleva a la publicación. Así no tenéis que volver atrás buscando por las entradas del blog.  

PROPOSTA B  
PROPUESTA B
També la podeu muntar amb els jocs cooperatius en família que us hem anat explicant durant les darreres setmanes, com per exemple:
También la podéis montar con los juegos cooperativos en familia que os hemos ido explicando durante las últimas semanas, como por ejemplo:
 
PROPOSTA C
PROPUESTA C
Per a les famílies que heu anat fent totes les propostes, o els que les preferiu més simples que les anteriors, us proposo les següents:
Para las familias que habéis ido haciendo todas las propuestas, o los que las preferís más simples que las anteriores, os propongo las siguientes:
  • Saltar 5 o 10 vegades a peu coix.
  • Encaixar una pilota en un cub (segons la edat podeu demanar que ho faci 5 vegades).
  • Transportar un ou cuit damunt una cullera amb la boca.
  • Anar saltant fins a punt de la casa amb un globus entre els peus (o una pilota).
  • Anar fins a punt de la casa simulant diferents animals. També podeu fer carreres. Aquí us deixo alguns exemples de com fer diferents animals:
o    Cuc: arrossegant-nos.
o Ós: movent la cama i el braç del mateix costat alhora.
o  Cranc: d'esquena al sòl.
o Granota: de cuclillas, saltant amb les mans vora els peus.
o  Elefant: les quatre potes han d'estar molt rígides.
o Goril·la: les mans a l'altura dels genolls.

*Recordeu fer els sons dels animals.
  • Saltar 5 o 10 veces a la pata coja.
  • Encajar una pelota en un cubo (según la edad podéis pedir que lo haga 5 veces).
  • Transportar un huevo cocido encima una cuchara con la boca.
  • Ir saltando hasta un punto de la casa con un globo entre los pies (o una pelota).
  • Ir hasta punto de la casa simulando diferentes animales. También podéis hacer carreras. Aquí os dejo algunos ejemplos de cómo hacer diferentes animales:
o   Gusano: arrastrándonos.
o   Oso: moviendo la pierna y el brazo del mismo lado a la vez.
o   Cangrejo: de espaldas al suelo.
o   Rana: de cuclillas, saltando con las manos a lado de los pies.
o   Elefante: las cuatro patas deben estar muy rígidas.
o   Gorila: las manos a la altura de las rodillas.

*Recordad hacer los sonidos de los animales.ORGANITZACIÓ:
La idea és que abans d’iniciar cada prova, amagueu diferents notes a casa. En cada nota ha d’explicar la prova que s’ha de fer i la pista per trobar la següent nota. Us deixo algunes notes que podeu utilitzar, altres les haureu de fer segons la distribució de la vostra casa o l’espai que utilitzeu. 

a idea es que antes de iniciar cada prueba, escondáis diferentes notas en casa. En cada nota tiene que explicar la prueba que se tiene que hacer y la pista para encontrar la siguiente nota. Os dejo algunas notas que podéis utilizar, otras las tendréis que hacer según la distribución de vuestra casa o el espacio que utilizáis.
 


Estant sola a casa, no us he pogut fer el vídeo com cada setmana. Però recordeu la importància  de fer i llegir les notes amb sorpresa, emoció i intriga.  La nota final hauria de ser com si es trobessin un tresor. 

Estando sola a casa, no os he podido hacer el video como cada semana. Pero recordad la importancia de hacer y leer las notas con sorpresa, emoción e intriga. La nota final tendría que ser cómo si se encontraran un tesoro.Això és tot! Espero que us agradi! Cuideu-vos molt! 😊
¡Esto es todo! ¡Espero que os guste! ¡Cuidaos mucho! 😊

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada