dimecres, 3 de maig del 2023

Projecte: Empremtes del temps

 Amb aquest projecte treballarem la part del currículum: Empremtes del temps.

El Zombis hauran d'escoltar una història per relatar-la en classe. Han de buscar a una persona gran que els conti una anècdota, una vivència, l'ús de tecnologies, costums antigues perdudes o canviades amb el pas del temps...alguna cosa on quedi molt evident el pas del temps. 

Tot el grup decidirem quins ítems avaluarem, probablement sortiran els mateixos que avaluarem amb les exposicions dels animals: volum de veu, vocalització, informació adient a l'activitat. Jo a més, me fixaré en la llengua utilitzada, en el correcte ús dels temps verbals (passat i present), 

L'exposició és en català, així que si no dominen molt la llengua i es posen més nerviosos, ajudeu a que la història sigui breu i que hagin de parlar poc. L'entrevista amb la persona gran, evidentment serà en l'idioma de la persona.

Igual que vam fer en les exposicions dels animals, el mateix dia faran un assaig final tot sols per a ajudar-nos a les mestres a avaluar sense el condicionament dels nervis i la càmara.

Podran tenir un full on  hi hagi escrites paraules clau que els hi recordin la idea que volen dir.

Poden, no és obligatori, il·lustrar el relat amb imatges, fotos,... que m'haureu d'enviar al meu correu per projectar-les a la pissarra digital. Estaria genial també una foto de l'alumne amb la persona que els ha contat la història i que la puguin presentar (qui és, quin vincle tenen, ...). Les fotos també es poden utilitzar com "paraules clau" per fer-les servir de guió.

El divendres 5 contaran el relat: n'Olivia, na Paula i n'Elvira; ho farem de diferents formes per a que els Zombis agafin idees.

Calendari d'exposicions:

  • Dijous 18 de maig: SARAH, JAN, THIAGO G, NORAH I ALBA.
  • Dijous 25 de maig: PABLO, LINA, LEO, PEDRO, AHMAD I ADELINA.
  • Dijous 1 de juny: GALA, MARTINA, TONI, MARC, LUCIA I IZAN.
  • Dijous 8 de juny: THIAGO Q, ZOE, ALEJANDRO, TERESA I LLUC.

Ja sabeu que si hi ha alguna cosa que no ha quedat clara o teniu algun dubte, només heu d'escriure un correu i ho parlem.

Una abraçada ben forta,

Olivia.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada