dilluns, 23 de gener del 2023

REUNIÓ 2n trimestre 23 de gener

 Bon dia famílies, aquí trobareu el Power Point de la reunió amb la informació, si al llegir-ho no enteneu alguna cosa, me demanau per correu o amb una tutoria.


GUÓ REUNIÓ INFORMATIVA SEGON TRIMESTRE


Hi ha un parell de cosetes que no surten, que tampoc hem explicat i que ara vos conto:

1.- tornaré 1euro a les famílies socis de l'AFA que ja m'heu pagat els 5.30 euros de la sortida d'aquest dijous a l'Auditori de Cas Serres. L'associació de pares i mares subvenciona els desplaçaments amb 1 euro per alumne. Per cert, són uns quants que m'han donat només o l'autorització o els diners... necessit les dues coses com a molt tard el dimecres per poder fer contes per pagar.

2.- REPTES: avui porten ja el seu primer repte. En quant estigui acabat ja el poden dur i segons el moment, els hi donaré un de nou.

Els reptes funcionen així: 

- jo els dono un.

- possiblement necessitaran la vostra ajuda per llegir o entendre què fer, malgrat jo els hi he explicat.

- quan estigui acabat, vosaltres, els papis/mamis, els germans grans...haureu d'escriure a l'agenda, a l'espai dels dissabtes i diumenges: REPTE 20 ACONSEGUIT, i a més si cal, podeu afegir si han necessitat ajuda en alguna cosa especialment.

- quan m'ho entreguen, posaran un "tic" al repte fet a la graella de coordenades per portar un registre dels que porten aconseguits.

- cada 5 reptes fets bé acosegueixen un detall com a premi.

- cada nen i família porta el seu ritme, jo no els exigiré data d'entrega, tret que triguin moltíssim.

- no els obligueu a fer, són voluntaris, ja veureu, si Deu vol, que s'enganxaran a fer en poc temps.

3- recordeu que quan porten a casa la llibreta, un quadernet...malgrat no han acabat el que havien de fer, al dia següent han de tornar a escola; i així s'ho aniran portant a casa fins que acabin el que tenien, però mai els deixeu a casa pels matins.


Moltíssimes gràcies per tot, sou unes persones increïbles, i els vostres petitons...ja ni vos conto.

Una abraçada ben gran,

Olivia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada