divendres, 22 de maig de 2020

Psicomotricitat a casa


Bon dia ANIMALS DEL BOSC!
Esteu preparats i preparades per una nova sessió de psico a casa?!
En primer lloc, i com sempre, us proposo dos jocs cooperatius en família.

¡Buenos días ANIMALS DEL BOSC!

¿Estáis preparados y preparadas por una nueva sesión de psico en casa?!

En primer lugar, y como siempre, os propongo dos juegos cooperativos en familia:


Amunt globus!
En aquest joc necessitareu un globus (o similar). Tots haureu de jugar amb el mateix objectiu: evitar que el globus caigui enterra. Això implica anar donant cops. Però no és així de fàcil. Cada vegada que un membre de la família doni un cop al globus s’ha de seure enterra. De tal manera que heu d’aconseguir que en una mateixa ronda, tots estigueu asseguts. I és clar, només podeu seure si heu donat un cop al globus evitant que caigui. 

¡Arriba globo!

En este juego necesitaréis un globo (o similar). Todos tendréis que jugar con el mismo objetivo: evitar que el globo caiga en el suelo. Esto implica ir dando golpes al globo. Pero no es así de fácil. Cada vez que un miembro de la familia dé un golpe al globo se tiene que sentar en suelo. De tal manera que tenéis que conseguir que, en una misma ronda, todos estéis sentados. Y claro, solo os podéis sentar si habéis dado un golpe al globo evitando que caiga. 

La tortuga gegant.
En aquest joc, tots els membres de la família us heu de convertir en una mateixa tortuga. Os heu de posar a quatre grapes tots junts i posar-vos alguna cosa damunt l’esquena que simuli la closca, podeu utilitzar un matalàs petit, un tros de cartró, una capsa... L’objectiu és anar des d’un punt a l’altre sense que us caigui. Això implica anar poc a poc i posar-vos d’acord! 

La tortuga gigante.

En este juego, todos los miembros de la familia os tenéis que convertir en una misma tortuga. Os tenéis que poner a cuatro patas todos juntos y poneros algo encima de la espalda que simule el caparazón, podéis utilizar un colchón pequeño, un trozo de cartón, una caja... El objetivo es ir des de un punto al otro sin que os caiga. Esto implica ir poco a poco y poneros de acuerdo.Finalment, us deixo un altre joc que podeu fer a casa! Gaudiu-ho!
Finalmente, os dejo otro juego que podéis hacer en casa. ¡Disfrutáis-lo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada