divendres, 18 de febrer de 2022

Treballem els números de l'1 al 100

Hola famílies!

Aquestes setmanes estam treballant els números de l'1 al 100. Encara que la gran majoria ja sabem contar d'un en un, a vegades ens falla identificar els números. Així que aquí us deixo alguns exemples d'activitats que podeu fer a casa per repassar. 

1) Comptar d'un en un per endavant i per endarrere, comptar de dos en dos, de cinc en cinc o de deu en deu. Els infants que els costi més, poden tenir una taula davant perquè s'ajudin amb el dit saltant d'un número a l'altre. 


2) Fer dictats de números. 

3) Esbrinar números desapareguts en una sèrie numèrica. 4) Pensar els números que van davant o darrere d'un altre. 5) Ordenar números. 


6) Recordem també la importància de fer els números com toca, seguint el traç corresponent. 6) No us oblideu que això només són exemples d'activitats, però hi ha infinitat de números en el nostre dia a dia que podem aprofitar per treballar-los: segur que els vostres fills i filles us poden anar dient la quantitat de sucre o farina necessària per fer un pastís, us poden ajudar a anotar el número de telèfon d'algun conegut o que marqui ell amb el comandament el canal de televisió que li digueu. 

Segur que aviat seran uns experts en numeració!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada