dimarts, 21 de desembre de 2021

Arribant al final del trimestre

Hola famílies!

Estam ja en la recta final d'aquest primer trimestre de primer de primària, en el qual hem aprés moltíssimes coses i ens ho hem passat molt bé. I per recordar que quan entram a l'escola hem de tenir un gran SOMRIURE (perquè amb alegria s'aprèn molt millor!), Hosh, l'artista que ens ha fet els dos graffitis de la paret de l'escola, va tornar per fer un mosaic amb trencadís. Aquesta vegada però, ens va demanar la nostra ajuda.

Us ha agradat el resultat? I amb un gran somriure, com ens diu el mural, també vam felicitar a n'Ari pel seu aniversari el dilluns, que havia fet anys el dia abans. MOLTES FELICITATS!

I és que aquest desembre ha estat ben carregat d'aniversaris (i encara ens en queden un parell per celebrar). Però igualment, aquest mes cap de nosaltres es quedará sense regal (o això esperam!!😉) perquè avui ens ha vingut a visitar el Pare Noel i ens ha dit que ens intentará portar tots els nostres desitjos. Nosaltres, perquè li quedi clar, li hem donat un llistat amb totes les coses bones que hem fet durant tot l'any: que no són poques!Millor que per rebre aquesta gran visita, ja teniem l'escola ben decorada. I és que amb les manualitats que hem fet tota l'escola durant aquest dies, ens ha quedat un centre ben polit!


I ara famílies, després d'un trimestre tan intens, toca recarregar piles: descansar, gaudir en família i dels amics, jugar, etc. Esperam que passeu unes bones vacances!

BON NADAL!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada