dimecres, 27 d’octubre de 2021

D'excursió a la Nave de Ses Salines!

 Hola famílies! Ahir vam fer la primera excursió del curs i ens ho vam passar d'allò més bé. 

Vam visitar La Nave de Ses Salines, un lloc on antigament s'emmagatzemava la sal procedent del estanys (per cert, vam veure com molts camions transportaven sal des dels estanys cap a un barco molt gros, va ser impressionant! 😊), però que ara s'ha convertit en una galeria d'art. 
Les obres que vam veure eren de Rafa Macarrón, un artista que li encanta deixar volar la seva imaginació i que juga amb diferents textures sobre un fons d'un sol color. 


Però no només vam veure obres, sinó que també vam desenvolupar el nostre art i la nostra imaginació transformant alguns dibuixos de l'artista. 

Després de crear les obres, vam anar a descansar i jugar una estona a la platja de Ses Salines i ens ho vam passar súper bé!

Vam aprendre tant d'art i ens va agradar tant veure els estanys de Ses Salines, que avui hem continuat desenvolupant la nostra imaginació i ens hem apuntant al concurs de dibuix “UNA MIRADA A SES SALINES”. Això vol dir que podreu veure Ses Salines mitjançant els nostres ulls (o obres d'art 😉) al porxo de l'església de Sant Jordi durant la Fira de la Sal d'aquest any que es farà aquest cap de setmana. Teniu més informació a la imatge de sota. Esperem que us agradin els nostres dibuixos!!


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada